طرز تهیه رولت سبزی با پوره سیب زمینی

 

رولت سبزی با پوره سیب زمینی

1-Rolete Sebzamani{WwW.KamYab.Ir]

 
اگه فکر می کنید کوکو یک غذای رسمی و قابل سرو در مهمانی نیست با دیدن این عکس نظرتون باید عوض بشه.

یه کوکو سبزی شیک و مجلسی که رو میز شام میتونه خیلی چشم گیر باشه.

مواد لازم برای ۶ نفر:

 

سبزی کوکو (جعفری، تره، گشنیز، شوید) ۱ کیلو

تخم مرغ ۶ عدد

پوره سیب زمینی ۱ پیمانه و نصفی

نمک، فلفل، پودر کاری، دارچین به میزان دلخواه

زردچوبه یک قاشق چای خوری

روغن برای سرخ کردن نصف لیوان

پیاز کوچک ۱ عدد

سیر ۱ حبه

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

پنیر از نوع چدار یا موزارلا، یا پنیر پیتزا ( دل بخواهی)

کره ۲۰۰ گرم

جعفری خورد شده

شیر سه چهارم لیوان

فلفل سیاه یا سفید

سیب زمینی نیم کیلو

نمک

 

طرز تهیه پوره سیب زمینی

سیب زمینی رو بشورید و بزارید تو آب تا آب پز بشه ، من معمولا میزارم واسه ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تو ماکروفر رو درجه حرارت بالا . این روش راحت ترین و سریع ترین راهه.سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده میکنیم یا با غذا ساز .کره و شیر رو هم اضافه میکنیم .پوره رو روی حرارت قرار میدیم و هم میزنیم خیلی تند تند با ویسک.در نهایت نمک و فلفل و پنیر رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه کوکو سبزی :

 

سبزی ها را پاک کنید ، بعد از شستشو، ریز خرد کنید و تو ظرف گودی بریزید، نمک، فلفل، زردچوبه، پودرکاری، دارچین و هر نوع ادویه‌ای که دوست دارید اضافه کنید و هم می‌زنید تا ادویه به تمام قسمت ها برسه .تخم مرغ ها روی سبزی-ها بشکونید و خوب هم می زنید تا کف کنه .اگه ظرف نچسب مستطیلی دارید که چه بهتر در غیر این صورت از ماهیتابه بزرگ گرد هم میتونید استفاده کنید. ظرف نچسب مستطیلی یا گردتون را روی حرارت بزارید و روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه و یا میتونیدته سینی فر یا ماهیتابه چهار گوشی را کاغذ روغنی یا آلومینیوم پهن کرده با برس چرب کنید.

مخلوط کوکو را که خوب هم زده‌اید تو روغن داغ بریزید ، به طوری که موادبه قطر ۱ تا ۵/۱ سانت در سطح ظرف پخش بشه . در ظرف را ببندید ، بعد از ۵ دقیقه حرارت زیرش رو کمتر کنید و بمدت ۲۰ دقیقه با همون حرارت کوکو را می‌پزید.ظرف کوکو را از روی حرارت بردارید و با درب بسته بمدت ۱۰ دقیقه بزارید تا سرد شه و درضمن نرم بشه

یه فویل رو پهن میکنیم رو سطح کابینت و کوکو که سرد شده رو انتقال میدیم روی فویل. با کمال دقت .

مخلوط پوره را روی سطح کوکو می‌مالید و سپس باحرکت دادن فویل آرام آرام کوکو را لوله می‌کنید. پس از لوله شدن کامل کوکو، بمدت ۷ تا ۱۰ دقیقه تو فر قرار بدید .

نکته۱: هرچه تعداد تخم مرغ ها کمتر باشد امکان شکسته شدن کوکو هنگام لوله کردن کمتر و رولت ما نرم تر خواهد بود.

نکته۲: بهتر است رولت از عرض لوله شود تا شکل زیباتری داشته باشد.

نکته۳: درصورتی که لبه انتهایی رولت خوب به هم نچسبیده باشد می‌توانید هنگام تزیین با دوعدد گوجه فرنگی کوچک یا دو عدد تربچه و چوب خلال از بازشدن رولت جلوگیری کنی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه