طرز تهیه سس خردل

ایران بانو دات کام
درست کردن سس خردل, مواد لازم برای سس خردل


مواد لازم برای یک پیمانه :

 آبلیمو                         ۱/۴پیمانه
 پودر خردل       دو قاشق سوپخوری
 خامه          چهار قاشق سوپخوری
 نمک                ۱/۴ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه      نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :

ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت.

منبع : خانواده سبز
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه